Gyermeksarok

Gyerekeknek mindenféle jó dolog!

1., Néma kiáltás:

Némán kell kiáltani egy szót vagy kifejezést, és gesztusokkal követni, a többieknek pedig így kell kitalálni, hogy mit kiáltott a játékos.

2., Milyen szeretnék lenni?:

Írjon mindenki magáról olyan jellemzést, amilyen lenni szeretne és azt játssza is el.

3., Szobai kincskeresés:

A kapitány rajzoljon egy kincskereső térképet, amelyen X jelöl minden egyes megállót. A megállókban el van rejtve egy-egy találós kérdés, amit meg kell fejteni. Csak úgy lehet tovább menni, ha jó a válasz. Játék hossza függ a kérdések-megállók számától. A legvégén a kincs van elrejtve, ami bármilyen apróság lehet.

4., Mesterségem címere:

Egy játékosnak el kell mutogatni egy-egy foglalkozást úgy, hogy azzal a mondattal kezd, hogy: A mesterségem címere...és mutogat.

5., Halász vagyok!:

Körbe kell ülni egy asztalt és mindenkinek fel kell tenni mind a két kezét az asztallapra. Kineveznek egy kezdő játékost, aki a halász. A halász elkiáltja magát, hogy: Halász vagyok, halászok, egy nagy halat kifogok!...és lecsap a kezekre. Akinek a kezét eltalálja, az a következő halász.

6., Meseírás:

Az első játékos leírja egy lapra, hogy: Egyszer volt, hol nem volt...és tovább adja a lapot. Mindenkinek öt szót kell hozzáírni úgy, hogy értelmes mese legyen belőle.

 7., Mondat befejezős:

Egy valaki írjon papírdarabokra olyan mondatokat, amit a többieknek be kell fejezni. Annyi egyforma mondat legyen, ahány játékos van. Neveket nem szabad írni. Amikor mindenki kész, össze kell hajtani és bele kell tenni minden papírt egy dobozba, és egyesével húzni úgy, hogy a doboz körbe jár. Aki éppen húzott, fel kell olvasnia a papíron lévő mondatot és közösen ki kell találni, hogy ki írta és kiről. Mondatok:

Nagyon szeretem benned, hogy...

Olyan jó, hogy Te...

Szeretném, ha Te...

Azt figyeltem meg, hogy Te...

Amikor Te..., akkor Én...

8., Célok:

Mindenki írja le a céljait holnapra, egy hétre, egy hónapra, egy évre, egy évtizedre és egy életre. El kell tenni, és letelt idő után elővenni.

9., Anagramma:

kérek-kerék, kosár-sáros, stb. folytatni.

10., Ki kicsoda?:

Egy lapra fel kell írnia mindenkinek 5-6 jellemzést valakiről, pl: komoly, tréfás, stb. Több emberről is lehet! Amikor mindenki kész, ki kell találni mindenkit. A lényeg, hogy igaz legyen!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 145
Heti: 129
Havi: 1 393
Össz.: 1 379 759

Látogatottság növelés
Oldal: Benti játékok
Gyermeksarok - © 2008 - 2018 - gyermeksarok.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »